15 Temmuz şehitleri anma turnuvası 3 Eylül Pazartesi saat 14:00 da Yahya Kemal sahasında ve Sadabad Sahası’nda başladı. Hafta içi saat 14:00 ile 18:00 arasında gerçekleşen ve 16 takımın yer aldığı turnuvaların final maçı  10 Eylül Salı  günü saat 15:00 da Yahya Kemal Futbol Sahasında Çeliktepe Spor ile Seyrantepe Ofspor arasında oynandı.

Seyrantepe Ofspor maçtan 2-0 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da müsabakaları yakından takip etti. Final maçını da izleyen Başkan Kılıç şampiyon olan Seyrantepe Ofspor oyuncuları ve teknik kadroyu tebrik ederek; ‘’ 15 Temmuz ruhunu iyi ve güzel olan her yerde yaşatacağız. Sporda, sanatta, bilimde, kültürde  15 Temmuz’da canını hiçe sayarak vatan uğruna meydanlara koşan aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırasını yaşatacağız.’’ dedi.

Turnuvalara katılan takımlarsa şöyle: Aslantepe Spor Kulübü, Arena Spor Kulübü, Çeliktepe Spor Kulübü, Günyamaç Spor Kulübü, Hamidiye Spor Kulübü, Harmantepe Spor Kulübü, Hürrriyet Eğitim Spor Kulübü, İstanbul Bayburt Spor Kulübü, Kağıthane Spor Kulübü, Çağlayan Spor Kulübü, Nurtepe Spor Kulübü, Ortabayır Spor Kulübü, Örnektepe Spor Kulübü, SeyranTepe Of Spor Kulübü, Şirintepe Spor Kulübü, Yahya Kemal Spor Kulübü.