BAĞCILAR’DA BAYRAMLAŞMA COŞKUSU

Bağcılar Ailesi bu yıl da mübarek Ramazan Bayramı’nı coşkuyla karşıladı. Bayramın ilk günü Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen Geleneksel Bayramlaşma Programı’nda katılan 7’den 70’e ilçe sakini bayramlaşma programında bir araya geldi   

11 ayın sultanı Ramazan Bayramı’nı iklimine uygun yaşayan Bağcılarlı ilçe sakinleri, Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü de bayramlaşma coşkusu yaşadı.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen Program bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan,  Bağcılar’da Ramazan ayını dolu dolu yaşadıklarını belirtti. İlçe sakinleriyle, yetimlerle, şehit yakınlarıyla, gaziler ve muhtarlarla aynı sofrayı paylaştıklarını hatırlatan Eldivan, birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyledi. Eldivan, “Türkiye ve Bağcılar olarak huzur içerisinde olmamız Allah’ın bizlere nimetidir. Ramazan ayını huzur içerisinde ve hakkıyla değerlendirerek yaşamamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu         

11 ayın sultanı Ramazan Bayramı’nı iklimine uygun yaşayan Bağcılarlı ilçe sakinleri, Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü de bayramlaşma coşkusu yaşadı.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen Program bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan,  Bağcılar’da Ramazan ayını dolu dolu yaşadıklarını belirtti. İlçe sakinleriyle, yetimlerle, şehit yakınlarıyla, gaziler ve muhtarlarla aynı sofrayı paylaştıklarını hatırlatan Eldivan, birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyledi. Eldivan, “Türkiye ve Bağcılar olarak huzur içerisinde olmamız Allah’ın bizlere nimetidir. Ramazan ayını huzur içerisinde ve hakkıyla değerlendirerek yaşamamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.