Bakan Albayrak Kardeşlik Sofralarında Sultanbeyli İlçe Sakinleriyle Buluştu
 


Sultanbeyli Belediyesi tarafından Adil Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak katıldı.


“Ramazan Sevinçtir” diyerek kardeşlik sofralarını ilçenin dört bir noktasına kuran Sultanbeyli Belediyesi’nin son durağı Adil Mahallesi oldu. Binlerce mahalle sakininin birlikte orucunu açtığı iftar programına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak katıldı.

Programda konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ilelebet payidar olması için hep birlikte çalışıyoruz. Bugün devletimiz terör örgütlerine karşı büyük mücadele vermektedir. Bu mücadelemizde milletimizde devletimizin yanındadır. Bu anlamda gönül coğrafyalarımızda, hayatımızın her noktasında ülkemiz için şehit olan şühedamızı rahmetle ve minnetle anıyoruz. Alparslan’ın bize yurt ettiği Anadolu’yu savunmalıyız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devam eden ülkemizin ilerleyişinde çok büyük katkısı olan Kıymetli Bakanımız Berat Albayrak’a ve bakanımızın şahsında hükümetimize teşekkürü bir borç biliyoruz.” dedi.

Ayrıca Başkan Keskin, Sultanbeyli’ye yapılan yatırımlar ve mülkiyet süreciyle ilgili bilgi verdi.

İftar programında son olarak konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Bizleri bu güzel sofralara davet ettiğiniz için hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim bu milletin, bu ümmetin birliğini ve beraberliğini daim kılsın. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi güçlü kılsın. Sultanbeyli her zaman dik duruşuyla örnek olmuştur. Benim sizlerden ricam, Cumhurbaşkanımızı bu yolculukta yalnız bırakmamanız, her zaman olduğundan daha fazla yanında olmanızdır.” diye konuştu.

Programda ayrıca AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Tombaş da selamlama konuşması yaptı.