Başkan Yazıcı: Milli ve Manevi Değerlerimiz, Birlik ve Beraberliğimizin Zırhı

 

Tuzla Belediyesi, mahalleler ve sitelerde sokak iftarlarına devam ediyor. Mimarsinan Mahallesi’nde 6 bin kişilik iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Milli ve manevi değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde ortaya koymak, üzerimize bir zırh gibi almak, bunu bozmaya çalışanlara karşı da tüm mücadelemizi ortaya koymak zorundayız” dedi.

Tuzla Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi Kömürcü Sokak’ta 6 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. İftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Sabri Balaman ve Mimarsinan Mahallesi sakinleri katıldı. İftar öncesi sokaktaki iftar sofralarını gezen Başkan Yazıcı, vatandaşlarla bol bol sohbet etti, fotoğraf çekildi.

Tuzla’daki Bütün Güzellikleri, Sizin Sayenizde Başardık
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftardan önce yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Birlik ve beraberliğin korunmasına verdiği önemi vurgulayan Başkan Yazıcı, “Ramazan ayında aynı sofrayı paylaşarak birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi ortaya koyabilmeyi amaçlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize her zaman söylediği vatandaşımızla iç içeyiz, beraberiz, engellisi, yetimi, kimsesiziyle her zaman beraberiz. Tuzla’da yapmış olduğumuz bütün güzellikleri sizin sayenizde başardık. Bugüne kadar vermiş olduğunuz destek ve dualarla gözünüzde ve gönlünüzde bize vermiş olduğunuz yerden dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Bugünden sonra da size hizmet etmek için bütün gayret ve çabamızı göstereceğimizi ifade ediyorum. Ülkemiz ve milletimizin içinde bulunduğu coğrafya da dahil olmak üzere dünya çok değişik bir noktaya gidiyor. Milli ve manevi değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde ortaya koymak, üzerimize bir zırh gibi almak, bunu bozmaya çalışanlara karşı da tüm mücadelemizi ortaya koymak zorundayız.” dedi.