Beşir Derneği, Ümraniye’de “Bayramlık Paylaşım Noktası" Açtı

 

 

Beşir Derneği tarafından Ümraniye Marmara Caddesi’nde “Bayramlık Paylaşım Noktası" açılışı yapıldı. Açılışa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a vekaleten Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk de katıldı.

Beşir Derneği tarafından Ümraniye Marmara Caddesi’nde “Bayramlık Paylaşım Noktası" açılışı yapıldı. Açılışa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a vekaleten Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk de katıldı.

Beşir Derneği tarafından Ümraniye Marmara Caddesi’nde açılan “Bayramlık Paylaşım Noktası”nda, ihtiyaç sahipleri para ödemeden bayramlık kıyafet alabilecek ve hiç kullanılmamış giysileri alabilecek. Arife gününe kadar hizmet verecek olan Bayramlık Paylaşım Noktasından, bayramlık kıyafet alamayacak durumda olan yoksul aileler yararlanacak. Böylelikle ihtiyaç sahiplerinin kadın, erkek ve çocuk reyonlarında, kendilerine tanımlanan puan tutarınca, bayramlık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri sağlanacak. Bu kapsamda Ümraniye’de gerçekleştirilen açılışa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a vekaleten Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk, Beşir Derneği Genel Başkanı Cevdet Şanlı, Beşir Derneği Genel Müdürü Fatih Sarıyar, bölge müdürleri ve dernek gönüllüleri katıldı.