Beykoz “Gönül Sofrası” Bu Kez İhtiyaç Sahiplerine Açıldı
 

 

Beykoz Belediyesi’nin toplumun farklı kesimlerini ağırladı “Gönül Sofrası”iftarı bu kez ilçedeki ihtiyaç sahipleri,yetim ve öksüzler için kuruldu.
 

Mahallelerde her akşam kurulan Sokak İftarları tüm huzuru ve sevinciyle sürerken, “Gönül Sofrası” ihtiyaç sahipleriyle bereketlendi.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde verilen iftara Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları iştirak etti. 

İlçede yaşayan yardıma muhtaç ilçe sakinleri, yetim ve öksüzlerle biraraya gelen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, iftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak davetlilerle sohbet etti.

‘Gönül Sofraları’nda hatırlanmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten aileler de kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür etti.

BaşkanÇelikbilek: “Gönül Soframız her daim size açıktır.”

On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda sevginin, paylaşmanın ve kardeşliğin yaşandığını belirten Başkan Yücel Çelikbilek:  “Güzel insanlar, buraya gelerek bizleri onurlandırdınız. İhtiyaç sahipleri için kurduğumuz Gönül Soframız her daim size açıktır. Sadece Ramazan Ayı’nda değil her zaman yanınızda olmak, yardımlarımızı paylaşarak yüzlerinizi güldürmek bizim vazifemiz.Bizim yardım elimiz, ülkemizdeki mağdurlara olduğu gibi Suriyeli kardeşlerimize de  ulaşıyor. Binlerce gönül dostu ihtiyaç sahibini ağırlamak bizler için bir onurdur. Her zaman veren el olmak en iyisidir. Yakın zamanda inşallah Kadir Gecesi'ni idrak edeceğiz. Ondan sonrada bayrama ulaşacağız. Rabbim hepimize ağız tadıyla bayram yaşamayı nasip etsin. " dedi.

Başkan Yücel Çelikbilek ve başkan yardımcıları iftar yemeğinin sonunda iftara katılan ilçe sakinlerine çiçek takdim etti.