Sokak İftarları Kuruluyor Komşular Buluşuyor
 

Ramazan Ayı’nda mahallelerde büyük iftar sofraları kuran, ilçe sakinlerini aile sıcaklığı ve muhabbetle ağırlayan, Beykoz Belediyesi, komşuluğun yaşatılmasına da vesile oluyor.
 

Anadolufeneri’nden Yenimahalle’ye, Polonezköy’den Çavuşbaşı- Yavuzselim’e kadar tüm mahallelerde iftar sofraları kuran Beykoz Belediyesi her akşam binlerce ilçe sakinini buluşturuyor.

Belediye’nin mutfağında özenle hazırlanan yemekler iftar saati yaklaşırken sevgi ve samimiyetle ilçe sakinlerine ikram ediliyor.

Aileleriyle ve komşularıyla akşam saatinden önce sofralara katılan vatandaşlar sohbet ve dualarla ezanı bekliyor.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve başkan danışmanları sokak iftarlarına iştirak ederek vatandaşların iftar sevincini paylaşıyor.   

İstanbul’da öncüsü oldukları sokak iftarlarının artık bir gelenek haline geldiğini ve vatandaşlar tarafından benimsendiğini ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek, sofralarda komşuların buluşmasına ve kaynaşmasına şahit olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Başkan Çelikbilek paylaşma, kardeşlik ve dayanışmanın merkezi olan Sokak İftarları’nın Bayram’a kadar Beykozluları manevi güzelliklerle sarmalayacağını söyledi.