ÇEKMEKÖY AYDINLAR PARKI AÇILDI

 

Aydınlar Mahallesi’ne yapılan park törenle hizmete açıldı

 

Çekmeköy Belediyesi’nin Aydınlar Mahallesi’ne inşa ettiği park; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih kırıcı ve mahalle sakinlerinin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

 

İçerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri ve basketbol sahası bulunan parkın açılış töreninde katılımcıları selamlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ İlçemize kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Bayram sonrasında Çekmeköyümüze yeni park alanları kazandıracağız. Bunlardan bir tanesi de Cemal Güngör Park’ı olacak. Bu parkımız Doğa Parkımız gibi geniş ve donanımlı olacak. Yaklaşık 60 dönümlük alana inşa ediyoruz. içerisinde, yürüme yolları, bisiklet alanları, amfi tiyatrosuyla, dinlenip eğlenebileceğiniz piknik yapıp sohbet edeceğiniz muazzam bir park olacak. Bugün açtığımız parkımız mahalle halkımıza ve geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Burada çocuklarınızın eğlenebilmesi adına parkımızı yaptık ve sizlere emanet ediyoruz. İnşallah hep birlikte güzel vakit geçirirsiniz. “dedi.

 

 Park açılışına katılan ve mahalle halkını selamlayan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı “Aydınlar parkımız güzel ve şirin bir park olmuş. Parkımızın açılışı da güzel bir tarihe denk geldi. Yaz tatilinizde eğleneceğiniz bir mekanınız daha oldu. Tatilinizin güzel ve verimli geçmesini diliyor, parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, “dedi.

 

Başkan Poyraz; park açılışında çocuklarla basketbol oynayıp ,ailelere ve çocuklara sıcak havadan etkilenmemeleri için şapka dağıttı.