ÇEKMEKÖY’ DE 2017-2018 EĞİTİM YILI PROJELERİ KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

 

 

Çekmeköy Belediyesi’nin 2017- 2018 Eğitim Öğretim dönemi içerisinde gerçekleştirdiği projeleri kapanış ve ödül töreni Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

 

 

Çekmeköy Belediyesi yıl boyunca yaptığı eğitim projelerinin kapanış ve ödül töreni görkemli bir programla gerçekleştirdi. Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Programda kemençe dinletisi, öğrenci korosu ve ödül töreni de yer aldı. 

 

Programda selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Burada bu çocukları gördükten sonra hep Allah’a şükrediyorum. Çünkü eğitim çok önemli bir şey. Ben Çekmeköy’deki eğitim ile alakalı da hep onu söylüyorum. Arkadaşlara diyorum ki; bir yerde eğitim ile alakalı bir sorun varsa biz kendi problemimizi biraz öteleyelim. Ama o eğitim sorunun çözebiliyorsak mutlaka çözelim. İşte şimdi okullarımızın bakım onarımlarını yapıyoruz. 2018-2019 eğitim yılı açıldığı zaman okullarımıza giden velilerimiz ve öğrencilerimiz; içiyle, dışıyla boyanmış, musluklarının, pencerelerinin yenilendiği bir eğitim yuvası görecekler. Elhamdülillah bu anlamda Çekmeköy Belediyesi olarak mevcut okullarımızın sorunlarını çözme adına her türlü gayreti yapan bir belediyeyiz. ” dedi. 


Bilim Olimpiyatları’na rekor katılım 


Bilim Olimpiyatları hakkında bilgi veren Başkan Poyraz, “Yaklaşık 20-25 gün önce Bilim Olimpiyatları yaptık. 733 tane proje katıldı. Arkadaşlar 100’nü belirledi. Ödüllerini verdik. O kadar güzel keşifler, o kadar güzel kaşif gençlerimiz var ki, bu Türkiye’nin her ilinden ve yurt dışından da katılan öğrencilerimiz oldu. Onun için bu anlamda belediye olarak gayret bizde, dua milletten, takdir yaradan’dan diyoruz” dedi.