Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Kadın Kent Gönüllüleri, İftar Sofrasında Buluştu

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ile Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın aktif Kadın Kent Gönüllüleri iftar sofrasında buluştu. Dr. Fatma Yazıcı, gönüllülere Halide İncekara’nın “Gönüllülük” kitabını hediye etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından her yıl geleneksel hale getirilen Gönüllüler İftarı, Eyüp Sultan’da düzenlendi. Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri, iftar öncesi 15 Temmuz Şehitler Abidesi’ni ziyaret etti. Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri aziz şehitlerimizin ruhuna dualar okuyarak “Allah onlardan razı olsun” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri’nin bir sonraki durağı Eyüp Sultan Camii ve Eyüp Sultan Türbesi ziyareti oldu.

Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri, Birlik ve Beraberliklerini Pekiştirdi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri iftar sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Dr. Fatma Yazıcı, “Ramazan’ın manevi iklimini Kadın Kent Gönüllülerimiz ile birlikte yaşıyoruz. Kadınlarımız ile her platformda bir araya geliyoruz. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı olarak Ramazan ayında da hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofrasında da yer alıyoruz. Bu güzel birliktelik için Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya ve siz değerli Kadın Kent Gönüllülerimize teşekkür ederiz” dedi.

Dr. Fatma Yazıcı, “Gönüllülük” Kitabını Hediye Etti
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Halide İncekara’nın ‘Gönüllülük’ adlı kitabını Kadın Kent Gönüllülerine hediye etti. Dr. Fatma Yazıcı, “Gönüllülük adına yazılmış çok güzel bir kitap. Yaptığımız işlerle dokunduğumuz hayatları nasıl güzelleştirdiğimiz bu kitapta yer alıyor” dedi.

8 yıldır Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda Kadın Kent Gönüllüsü olarak aktif görev alan Afifi Bulut, başka bir şehre taşınma hazırlığı nedeniyle iftarda arkadaşlarıyla vedalaştı. Bulut için pasta kesen Kadın Kent Gönüllüleri, duygusal anlar yaşadı.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın aktif Kadın Kent Gönüllüleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya organizasyon için teşekkür etti.