Sancaktepe Ortadağ Sosyal Tesisleri'nde 14 Ağustos Salı günü gerçekleşen yemeğe Başkanımız İsmail Erdem’in yanı sıra Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve İstanbul İlçe Müftüleri katıldı.

Başkan İsmail Erdem yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bugüne dek insan odaklı yatırımın her şeyin önünde tutulduğunu belirterek: “Belediye olarak görev süresimizce, insanımızın ve toplumumuzun gelişimi açısından toplum hayatında önemli bir yere sahip din işleri konusunda birçok hizmeti hayata geçirdik.Mevcut camiilerin yanında 16 yeni camii hizmte açıldı.Bunun yanında bir çok kuran kursunu ilçemizde hizmete soktuk.Bundan sonraki süreçte din işleri ile alakalı hizmetlerimiz sürmeye devam edecektir.Bugün burada aramızda bulunan ve ziyaretleri ile bizleri, onurlandıran sayın il müftümüz ve beraberindeki tüm ilçe müftülerimize teşekkür ederim” dedi.

İstanbul Müftüsü Prof Dr. Hasan Kamil Yılmaz  ise her ay farklı bir ilçede gerçekleşen organizasyonun bu ay Sancaktepe’de gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Sayın Başkan ve Sayın Kaymakamımıza bizlere verdikleri bilgiler ve böylesine muhteşem bir ortamda etmiş oldukları misafirperverlikten ötürü kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Yapılan açıklamaların ardından misafirleri ile öğle yemeğine geçen Başkanımız, daha sonra müftüler ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.