Sosyal Medya Fenomeni Yasemin Sakallıoğlu ve yüzlerce hayvanseverin katıldığı programda sokak hayvanları için mama toplandı.

Farkındalık programında hayvanseverler İstanbul genelindeki sokak hayvanlarına dağıtılmak üzere 500 kiloya yakın mama getirdi.

Programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da katıldı. Başkan Kılıç ‘’ Sokak hayvanları sahipsiz değiller çünkü Kağıthane’deler. Türkiye’de ilk kez sokak hayvanlarına yönelik bir meclis Kağıthane Belediyesi tarafından kuruldu. Bu sayede sokaktaki canlarımız için birçok projeyi ivedilikle hayata geçirebiliyoruz. Sadece insan odaklı değil, tüm canlıları merkezine alan bir yönetim anlayışı içinde çalışmalarımız devam edecek.’’ dedi.

Fenomen Yasemin Sakallıoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyla farkındalık programına takipçilerini davet etti. Burada takipçileriyle buluşan Sakallıoğlu, Kağıthane Belediyesi’nin sokak hayvanları için örnek çalışmalar yaptığını söyledi. Sakallıoğlu; ‘’ Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a bu anlamlı projeye destek verdiği için teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.