KAĞITHANELİ ÇOCUKLAR ‘ÇOCUK İFTARI’NDA BULUŞTU

 

Kağıthaneli çocuklar, Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘çocuk iftarı’nda bir araya geldi.

 

Ramazan Ayı’nın gelmesiyle 19 mahallede gönül sofraları kuran Kağıthane Belediyesi, çocukları bu yıl da unutmadı. Çağlayan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde çocuk iftarı programı düzenleyen Kağıthane Belediyesi, binlerce çocuğu aynı masada buluşturdu.

İftar öncesi alanı tamamen dolduran çocuklar, orta oyunu ve Karagöz-Hacivat eşliğinde doyasıya eğlendi. Çocuklar ezanın okunmasıyla birlikte aileleriyle birlikte oruç açmanın huzurunu yaşadı.

İftar programına katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ramazan’ın Kağıthane’de bir başka geçtiğini belirterek, gönül sofralarına katılan herkese teşekkür etti.

Çocuklara yönelik sadece iftar programı düzenlemediklerine dikkati çeken Başkan Kılıç, ‘’İftarın ardından Hasbahçe Etkinlik Alanı’nda birbirinden güzel gösteriler çocuklarımızı bekliyor. Çocuklarımız orada gönüllerince eğleniyor. Bugün de yavrularımız için özel bir etkinlik tertipledik. İleri ki yaşlarda bugünleri hatırlasınlar, kendilerinden küçüklere anlatsınlar diye çocuklarımızla birlikteyiz. Bugün çocuklarımızla özel bir menü paylaşıyoruz’’ dedi.

İftar menüsünde ise nugget, makarna, çorba, meyse suyu ve tatlı yer aldı.