Pandemi sürecinde vatandaşı yalnız bırakmayan Beykoz Belediyesi, Covid-19 test sonucu negatif çıkan Beykozlu vatandaşların binalarında dezenfeksiyon işlemleri yaparak, her türlü ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da yardımcı olmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde koronavirüs önlemlerine dikkat çekilerek başlatılan çalışmalar kapsamında karantina uygulanan bölgedeki binalarda belediye ekipleri tarafından kendilerine ulaştırılan teknik ekipman, özel kıyafetler ve kimyasallarla dezenfeksiyon çalışmasını sürdürüyor.

Ekipler sabah saatlerinden itibaren çalışmalara başlarken ilk olarak pozitif vakanın çıktığı evler tepeden tırnağa dezenfekte edildikten sonra tüm bölgenin dip bucak dezenfeksiyonuna geçildi. Bina girişleri, bahçe kapıları, kamusal alanlar, çöp konteynerlarına da aynı işlem uygulandı.

Koronavirüsle mücadele eden Beykoz’un cadde ve sokakları düzenli olarak arazözlerle yıkanırken, sadece karantina altında ki evler değil, vatandaşların ortak kullanım alanlarına da dezenfeksiyon işlemleri yapıldığı açıklandı.