Kağıthane Belediyesi’nin, üyesi olduğu Mahalli İdareler Kamu İş SendikasI ve Hizmet-İş Sendikası ile yaptığı görüşmeler sonrasında işçi personelin 1 Ekim 2020 - 30 Haziran 2022 arasındaki dönemi kapsayacak iş sözleşmesi taraflar arasında imzalandı. Kağıthane Belediyesi’ne bağlı Kağıthane Turizm  Personel ve İnşaat A.Ş. çalışanlarını kapsayan sözleşme gereği, işçilerin ücret ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. Sözleşmeye göre birinci yıl işçilerin ücretlerine % 13,5; yan ödemeler ve ikramiyeler ile birlikte de %20’ye yakın zam almış oldu. Sözleşmeye göre ikinci yıl için ise enflasyon oranında zam yapılacak.

Toplu İş Sözleşmesi'nden duydukları memnuniyeti dile getirmek adına Kağıthane Belediyesi personeli Başkan Öztekin'e teşekkür etti. Rutin olarak yapılan çalışanlarla istişare toplantısında işçiler adına söz alan Hizmet-iş Sendikası adına İstanbul 1 Nolu Şube Disiplin Kurulu Başkanı ve İşyeri Baş temsilcisi Aytekin Akpınar; ''Kağıthane Belediyesi işçileriyle her zaman uyum içinde oldu. Bundan sonrada bir vücudun organları gibi aynı şekilde çalışmalarımız sürecek. Sayın Başkanımız işçinin hakkının korunması ve iyileştirmesi adına büyük hassasiyetle davrandı. Hepimizi memnun eden bir neticeyle sözleşmeye imza attık. Tüm emekçi arkadaşlarım adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz.'' diye konuştu.

Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin istişare toplantısında yaptığı konuşmada; '' Vatandaşlarımıza her zaman en iyi hizmeti vereceğimizin sözünü verdik. Pandemi sürecinde hem kendimizi koruduk hem de vatandaşımızn salgından korunması için var gücümüzle çalıştık. Birlikte geçen 1 yıldan fazla sürede birçok projeyi hayata geçirdik. Hepsi sizin alınteriniz ve özveriniz sayesinde oldu. Sizleri tebrik ediyor, işlerinizde başarı ve kolaylıklar diliyorum. Toplu İş Sözleşmesi sizler adına hayırlı, bereketli olsun.'' dedi.

İstişare toplantısının ardından belediye personeli Başkan Öztekin'e çiçek takdim etti.