Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’den Ramazan Bayramı kutlama mesajı

 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Mübarek Ramazan bayramı münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında tüm Müslüman aleminin bayramını kutladı.

Başkan Erdem, mesajında şu ifadelere yer verdi: “  Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yaşandığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı, ayrıca dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın huzuru içindeyiz. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür.  Tüm İslam âlemi için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren,  bayramlar, taşıdıkları mana ve öneme uygun olarak idrak edilmelidir. Baş tacımız annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi unutmayacağımız inancıyla, bayram sevincimizi onlarla paylaşarak birlik ve beraberliğimizi sonsuza dek muhafaza edelim. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hâkim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur.

Bu duygularla, tüm insanlara huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, başta Sancaktepeli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum. “