Hasbahçe Futbol Sahasında gerçekleştirilen kapanış törenine, yaz ayları boyunca 24 ayrı branşta eğitim almış çocuklar ve aileleri katıldı. Tüm grupların ayrı ayrı kortej halinde yaptıkları yürüyüş ile başlayan törende gerçekleştirilen gösteriler de izleyicilerden olumlu not aldı.

Yahya Kemal ve Hamidiye Spor Kompleksleri ile Merkez Mahallesi buz pisti, tenis kortu, Hasbahçe Futbol Sahası ve atletizm pisti gibi çeşitli noktalarda yaz tatili boyunca ücretsiz spor eğitimi alan öğrenciler programın sonunda katılım belgelerini teslim aldı.

Spor ve Kültür Sanata büyük yatırımlar yaptıklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; ''Yaz tatilinde aileleri ile birlikte İstanbul'da kalan çocuklarımızın bu dönemi verimli bir şekilde geçirmesi adına spor okullarımızda eğitim alması bizler için çok önemli. Hem kış hem yaz döneminde her yıl binlerce çocuğumuza farklı branşlarda bu eğitimleri vererek onların hem kişisel gelişimine hem sosyal hayatlarına katkıda bulunuyoruz. Umuyoruz ki ileride buralardan olimpiyat sporcularımızın da çıktığını göreceğiz. '' dedi.

Yaz boyunca  toplam 13 bin çocuğa verilen ücretsiz eğitimlerin yanı sıra yapılan mini yarışmalarla bir çok farklı branşta bir çok çocuğa Kağıthane Belediyesi'nin lisanslı sporcusu olma hakkı da sağlandı. Malzeme ve ekipmanların da tamamen Belediye tarafından sağlandığı spor okullarında öğrenciler yeteneklerine uygun branşlara yönlendirilerek eğitimlerini tamamladı.