Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi’nde Binlerce Kişi Aynı Sofrada Buluştu
 

Akşemsettin Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında binlerce kişi kardeşlik sofralarında buluştu.


Sultanbeyli Belediyesi tarafından “Ramazan Sevinçtir” teması altında kurulan kardeşlik sofralarında komşular buluşuyor, ilçe sakinleri oruçlarını beraber açıyor. Akşemsettin Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına binlerce kişi katıldı.

İftar programında konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Gönül sofralarımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sofralarımıza icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Asıl misafir bizleriz, sizin mahallenizdeyiz.” dedi.

Ramazan ayının son günlerini yaşadıklarını belirten Başkan Keskin, “Mahallelerimizde kurduğumuz sokak iftarlarının sonuna da yaklaşıyoruz. Rabbim nice Ramazanlara, nice bayramlara bizleri ulaştırsın.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasına devam eden Başkan Keskin, “Ramazan ayında biz cennet ülkemizde iftarımızı huzurla açarken Filistinli kardeşlerimiz bizim gibi huzurlu değiller. O kardeşlerimize buradan selamlarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Onların dertleriyle ilgilenen bir millet ve devletiz. Dünyanın her tarafında yaşanan ve yaşatılan bu zulme dünya sessiz kalırken, bizler gücümüz yettiğince o kardeşlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

81 milyonun tüm tuzakları bozduğunu belirten Başkan Keskin, “Bundan sonra da tüm tuzakları bozmalıyız. Bugün Sultanbeyli’de 81 vilayetten kardeşlerimiz var. 81 milyonun temsilcileri olarak bu kardeşliğimizi daha da pekiştirerek büyütmemiz gerekiyor. 15 Temmuz’da milletimiz sokağa çıktı ve bu hainliği, alçaklığı kabul etmediğini gösterdi. Şimdi ekonomik anlamda bir dalgalanma getirerek Türkiye üzerine operasyon çekmek istiyorlar. Biz ülke olarak tam bağımsız olmak istiyoruz. Onlar ne tuzak kurarlarsa kursunlar önemli değil, yeter ki biz birbirimize sahip çıkalım.” diyerek sözlerini noktaladı.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’den sonra kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya ise, “Ramazanımız, iftarımız hayırlı olsun. Ramazan’da son on güne girdik. Bayramınızı şimdiden tebrik ederim. 24 Haziran seçimlerinin kazananı; ülkemiz, milletimiz ve Sultanbeyli olsun inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a partisiyle birlikte oy vermenizi istirham ediyorum. Dualarımız sizinle.” dedi.

Ayrıca programda AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Oktay Tan da bir konuşma gerçekleştirerek kardeşlik sofrasında buluşan ilçe sakinlerini selamladı.