Sultanbeyli Gönül Sofraları Orhangazi’ye Kuruldu

 

Sultanbeyli Belediyesi kardeşlik sofralarını Orhangazi Mahallesi’ne kurdu.
Sultanbeyli’de sokaklar mahalle iftarlarıyla şenleniyor. Ramazan boyunca tüm mahallelerde iftar sofrası kuracak olan Sultanbeyli Belediyesi Orhangazi Mahallesi sakinlerini iftar sofralarında buluşturdu.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar programında yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti. İftar sofralarının oluşturduğu birlik ve beraberlik tablosundan söz eden Başkan Keskin, 24 Haziran seçimlerine değindi. Türkiye’nin önemli bir dönemeçten geçtiğini kaydeden Başkan Keskin, ilçede devam eden yatırımlarla ilgili de bilgiler verdi. Mülkiyet konusu hakkında da bilgiler veren Başkan Keskin çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ve en uygun şartlarda halka tapuların satılacağını kaydetti.

İftar programında katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da yaptığı konuşmada mahalle sakinlerinin ramazanını tebrik etti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Ataş, “Orhangazi Mahallemizin sakinleri hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu güzelliği yaşamak için buraya geldiniz. Bu manevi iklimi bu atmosferi yaşamak çok önemli. Ne güzel bir duygudur birbirini tanımayan insanların aynı sofrada buluşması.” dedi.  24 Haziran seçimlerine değinen Ataş, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye2nin -geleceği açısından çok önemli bir eşik olduğunu vurgulayarak, “Ülkemizin yüz yılını şekillendireceğiz. Ülkemizin her köşesine ayrım yapmadan hizmet yapmaya çalıştık. 16 yıllık iktidarımız döneminde her alanda ülkemizi güzel hizmetlerle buluşturduk. 2002 öncesinde hastalar rehin alınırken, bugün hastaları her yerde adam gibi hizmet alan bir Türkiye inşa ettik. Eskiden çocuklarımız ders kitaplarını dönem sonuna kadar temin edemezken şimdi okulun ilk gününde masaların üzerinde kitaplar onları karşılıyor. İlk defa hızlı trenle buluştuk. Otobüs bileti fiyatına uçakla ulaşım sağlayan bir ülke haline geldik. Ülkemizde istikrar bozulmasın, bu seçimde de sizlerin desteğini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İftar programına katılan AK Parti İlçe Başkanı Ali Tombaş ve İstanbul Milletvekili Adayı Muhammed Ali Kumru da konuşma yaparak iftar için gelen mahalle sakinlerini selamladı.