Sultanbeyli Gönül Sofralarında Şehit Yakınları ve Gaziler Ağırlandı


Gönül sofralarının bu seferki konukları şehit yakınları ve gazilerdi.
Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar programında şehit aileleri ve gazilerle buluştu. İftar programında yaptığı konuşmada şehitlere rahmet, gazilere şifalar dileyen Başkan Keskin, “Cennet vatanımızın bağımsızlığı ve güvenliği için şehit düşen şühedamızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Gazilerimize şifalar diliyor, sağlıklı bir ömür temenni ediyorum. Siz değerli şehit yakınlarımıza ise sabırlar diliyorum. Aynı zamanda 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve İslam âlemi açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, büyümekte olan ülkemizin göstermiş olduğu bu ivmesinin istikrarını diliyorum.” dedi. Şehit ve gazilerin yaptığı fedakarlığı anlatacak cümlelerin olmadığını vurgulayan Başkan Keskin, “Şehit ve gazilerimizin bu ülke, bu millet ve bizler için yaptıklarını, göstermiş oldukları fedakârlığı ve ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye hangi kelimeler yetebilir? Şehitlerimizin ve bu salonda da bir kısmı var olan tüm gazilerimizin vatan aşkını hiçbir cümle anlatamaz. Onlar ki bu aziz millet sahurlarını, iftarlarını güven içinde yapsın, camilerin kubbelerinden Allah kelamları ve ezanlar inlesin diye canlarını vermişlerdir. Onlar istiklalimizin ve istikbalimizin ölümsüz kahramanlarıdır ve öyle kalacaklardır.” şeklinde konuştu.

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay da yaptığı konuşmada şehitlere rahmet, gazilere şifalar diledi. Bu topraklarda şehitler ve gaziler sayesinde var olduğumuzu kaydeden Kaymakam Kubilay, “Bizler hiç şüphesiz şehit ve gazilerimiz sayesinde bu topraklarda barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşıyoruz. Bugün bulunduğumuz ortamı şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.” dedi.