Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi’ne Kardeşliğin Sofraları Kuruldu

 

Sultanbeyli Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi’ne kurulan iftar sofrasında binlerce kişi orucunu beraber açtı.


“Ramazan Sevinçtir” diyerek kardeşlik sofralarını ilçenin tüm mahallelerine kuran Sultanbeyli Belediyesi, Hamidiye Mahallesi sakinlerini aynı sofrada bir araya getirdi. Binlerce kişinin katıldığı iftar programında kardeşliğin mesajı verildi.

İftar programında konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Rabbim nice Ramazanlara, nice bayramlara eriştirsin diye dua ediyorum.” dedi.

Konuşmasına devam eden Başkan Keskin, “Sultanbeyli Belediyesi olarak sizlerin misafiri oluyoruz. Bugün Ramazan’ın 17. günü bitiyor. Çok hızlı bir şekilde Ramazan ilerliyor. Gönül soframıza icabet ettiğiniz için hepinize birer birer teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Uzun zamandır birbirini görmeyen komşular bu sofranın etrafında buluşuyor, güzel bir hava oluşuyor. Bizim bu sofraları kurma amacımız budur.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dünyanın çeşitli bölgelerindeki kardeşlerimizin dertlerini yüreğimizde taşıyoruz. O kardeşlerimizin yanında yer alan necip milletimiz ve büyük devletimiz var. Zalimin karşısında duran, mazlumlara kucak açan bir ülkeyiz. Gezi olaylarını, 17-25 Aralık yargı darbesini ve 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Milletimiz üzerine kurulan tuzakları devletimiz ortadan kaldırmıştır. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi yolumuzdan çeviremeyeceklerdir. 24 Haziran seçimleri ülkemiz için hayırlı olsun. Düşüncelerimiz ne olursa olsun beraberce, kardeşçe cennet vatanımızda yaşayacağız.”

Ayrıca Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli’ye yapılan yatırımlar ve mülkiyet süreciyle ilgili bilgi verdi.