Sultanbeyli Hasanpaşa Mahallesi İftarda Buluştu


Sultanbeyli Belediyesi Hasanpaşa Mahallesi sakinlerini kurduğu gönül sofralarında ağırladı.


Hat Caddesi’ne kurulan gönül sofraları Hasanpaşa Mahallesi’ni bir araya getirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar öncesinde yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Dünyanın birçok yerinde mazlumların acı içinde olduğunu vurgulayan Başkan Keskin Türkiye’nin gelişmesinden rahatsızlık duyanların düğmeye bastığını vurgulayarak, “Vatanımız cennet gibi. Bu topraklarda yaşamanın bedelini bize ödetmeye çalışıyorlar.

Bu topraklarda yaşamak zor. Ama atamız Alparslan Han’ın 1071’de yurt ettiği bu Anadolu coğrafyasını ne kadar tuzak kurarlarsa kursunlar elimizden alamayacaklar. Anadolu’da hep beraber, 81 milyon yaşamamızı kardeşçe sürdüreceğiz. Anadolu’daki bu huzurdan rahatsız olanlar, proje örgütler kurdular. Şimdi proje örgütleriyle saldırıyorlar. Onlar saldırdıkça biz daha da güçlendik. Hep beraber ülkemizin gücüne güç katacağız.” dedi.

Dünyanın farklı noktalarındaki mazlumların durumuna da değinen Başkan Keskin, “Sadece Filistin’de değil Doğu Türkistan’da, Myanmar’da, Irak’ta, Suriye’de ve dünyanın çeşitli noktalarında zalimin pençesi altında kalan mazlumlara da dua ediyoruz. Özellikle cennet vatanımızın savunulmasında ülkemizin sınırları içinde veya sınırların ötesinde şehit olan kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize şifa diliyoruz.” şeklinde konuştu. 24 Haziran seçimlerine değinen Başkan Keskin, hayırlı bir sonuç çıkmasını dileyerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize kazandırdıklarının farkındayız. Çok güçlü şekilde yeniden seçileceğine inancımız tamdır.” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Tombaş ve sanatçı Murat Kekilli de birer selamlama konuşması yaparak iftar programına katılanlara hayırlı Ramazanlar diledi.