Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu Sona Erdi


Yaklaşık 2 ay süren Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu, 850 kursiyer anne ve 900 kursiyer çocuğun karne töreniyle sona erdi. Merkezin yeni eğitim yılı kurs kayıtları 11 Eylül 2018 Salı günü başlayacak.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın anneler ve 3-6 yaş aralığındaki çocuklarını eğitimde aynı çatı altında buluşturduğu Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Yaz Okulu’nda 850 ve 900 çocuğa ücretsiz etkinlikler ve kurslar düzenledi.
25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlayan Yaz Okulu, 17 Ağustos 2018 Cuma günü sona erdi. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu’nda çocuklar için eğlenceli aktiviteler, kulüp etkinlikleri, doğa ve kültür gezileri, sanatsal aktiviteler, yüzme eğitimi, fen-doğa etkinlikleri, İngilizce, akıl oyunları ve satranç eğitimleri verildi. Kursiyerler, yaz okuluna eğlenceli etkinlikler ve geziler ile veda etti. Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu, 7 merkezde düzenlenen karne töreniyle bitti.

Yeni Eğitim Yılı Kayıtları 11 Eylül 2018 Salı Günü Başlayacak 
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi yeni eğitim yılı kayıtları, 11 Eylül 2018 Salı günü başlayacak. Tüm kurs merkezlerinde yapılacak kayıtlarda 3-6 yaş aralığındaki çocuklar ve anneleri,  birer adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvuru yapabilecek.