TUZLA SOKAK İFTARLARI DEVAM EDİYOR …

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Şifa Mahallesi sokak iftarında yaptığı konuşmada “Biz ayaklarımızın üstünde durarak, ülke ve milletimizin birlik ve beraberliğini sağlayarak geleceğe adım atmak zorunda olduğumuzu çok iyi biliyoruz.” dedi.

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi Zafer Sokak’ta 5 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Sokak iftarı, mahalle sakinlerini her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı sofrada buluşturdu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftardan önce sokaktaki iftar sofralarını gezdi, vatandaşlarla selamlaştı. Başkan Yazıcı, fotoğraf karelerine de yansıyan samimi görüntülerle her yaştan vatandaşın ilgi ve sevgisiyle karşılandı. 

İstanbul’un En Gelişmiş İlçelerinden Birisiyiz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar sofralarına katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Başkan Yazıcı, “Her mahallede olduğu gibi Şifa mahallemizde de bu iftar sofrasını kurduk. Burada da bizleri onurlandırdınız, şeref verdiniz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ama asıl bu iftar sofralarını anlamlandıran, mana katan sizlersiniz. Allah sizden razı olsun. Sizlerle beraber Tuzlamız’ı güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Tuzla artık İstanbul’un tercih edilen bir ilçesi oldu. Sizin destek ve dualarınızla beraber bu noktaya kadar geldik. Elhamdülillah İstanbul’un en gelişmiş ilçelerinden birisiyiz.” dedi. 

Bize Bizden Başka Dost Yoktur
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Ülkemiz ve milletimiz mazide olduğu gibi hak ettiği yeri almaya çalışıyor. Birlik ve beraberliğimizi arttırarak bu ülke için çalışacağız. Biz ayaklarımızın üstünde durarak, ülke ve milletimizin birlik ve beraberliğini sağlayarak geleceğe adım atmak zorunda olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Bize bizden başka dost yoktur. Bütün milletimiz kardeşimizdir diyerek devam edeceğiz. Tuzla’da, İstanbul’da ve Türkiye’de bunun için gayret sarf ediyoruz. Gönül coğrafyamızda, İslam coğrafyamızda bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi arttırsın, bozmaya çalışanlara fırsat vermesin.”