Tuzladaki Başarının Mutluluğu...


Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nde (TUZGEM) Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilerimiz, 2019 YKS yerleştirme sonuçları ile büyük başarıya imza attı.
Tuzla Halk Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezimizde ücretsiz olarak verilen 2019 YKS hazırlık kurslarımızda öğrenim gören öğrencilerimiz çeşitli üniversitelere yerleşti.
1300 öğrencimizden, 3 Tıp Fakültesi, 2 Eczacılık Fakültesi, 34 Mühendislik Fakültesi, 20 Mimarlık Fakültesi, 17 Hukuk Fakültesi, 24 İlahiyat Fakültesi, 5 Psikoloji bölümü, 14 Hemşirelik bölümü, 29 Öğretmenlik, 30 Fen Edebiyat Fakültesi, 153 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 20 Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu (BESYO), 119 Sağlık Bilimleri Fakültesi, 233 Diğer bölüm ve alan olmak üzere toplam 703 gencimiz üniversiteye yerleşme başarısı göstererek hedeflerine ulaştı.
Her yıl ücretsiz olarak verilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kurslarından memnuniyetini dile getiren veliler “Çocuklarımıza bu süreçte destek olan fedakâr öğretmenlerimize, eğitime yüzde yüz destek vererek çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında büyük katkı sağlayan Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz” dediler.
Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM) yeni dönem kayıtları 21 Ağustos -13 Eylül tarihleri arasında başlayacaktır.