Valide Sultan Gemisi mahalle sakinlerimize özel boğaz turlarına devam ediyor. Ünalan Mahalle Muhtarlığı önünden belediyemiz servisleriyle Valide Sultan Gemisi'ne getirilen mahalle sakinleri güzel bir gün geçirdi.

Ünalan Spor Kulübü sporcularınında katıldığı turda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen masaları dolaşıp vatandaşlarla selamlaştıktan sonra yaptığı konuşmada "Bu gemi Üsküdar'ın, 13 ayda 350 bin vatandaşımız turlarımıza katıldı, sırayla her mahallemizi almaya devam ediyoruz, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz." dedi. Ünalan Muhtarlığı karşısındaki parkın 2 hafta içinde açılacağının müjdesini de veren Başkan Hilmi Türkmen tüm mahalle sakinlerini açılışa davet etti. "Ünalan'daki Bilim Üsküdar da eylül ayı sonunda hazır hale geliyor, Türkiye'de alanında en iyi proje olan bu merkezimizde gençler ve çocuklarımız bilimle buluşacak. Tübitakla koordinasyon halinde yaptığımız bu merkezde planetaryum, gözlem kulesi gibi özel alanlar da var. Ünalanımıza değer katan bir proje oldu." diyerek sözlerini tamamlayan Başkan Hilmi Türkmen daha sonra günün anısına vatandaşlarla toplu fotoğraf çektirdi.

Çay ve simit ikramı eşliğinde uzman rehber anlatımıyla devam eden boğaz turunun bitiminde vatandaşlar yine kendilerini bekleyen servislerle mahalleye bırakıldı.