Yolcu Otobüsü ile Çarpışan Benzin Dolusu Tanker Yola Devrildi: 10 Yaralı


 
Tekirdağ'da yolcu otobüsüyle tanker çarpıştı. Ambulansların sevk edildiği olay yerinde 10 kişi yaralandı.
 

Tekirdağ'da yolcu otobüsüyle, benzin dolu tankerinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

 

YOLCU OTOBÜSÜ BENZİN DOLU TANKERE ÇARPTI

Kaza sabah saatlerinde Tekirdağ-İstanbul yolunda meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak Adem A. yönetimindeki benzin dolu tankere çarptı.

TANKER YOLA DEVRİLDİ 10 KİŞİ YARALANDI

Çarpma sonucunda benzin yüklü tanker yoldan çıkarak yol kenarına devrildi. Otobüste bulunan 10 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri otobüste bulunan yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi ve Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırıma Hastanesine sevk etti.

BENZİN YOLA DÖKÜLDÜ

Kazada devrilen tankerde bulunan yaklaşık 16 ton benzin yola dökülmeye başladı. İtfaiye ekipleri, olası bir patlamaya karşı köpüklerle müdahalede bulundu. Kaza nedeniyle yolda trafik yoğunluğu oluştu. Polis ekiplerinin çalışmalarının ardından trafik akışı normale döndü.

"ŞOFÖRÜN İÇİ GEÇMİŞ"

Kaza yapan otobüsteki yolculardan Müberra Yükselir olay anını anlatarak, "Şoför 'sizden özür dilerim' dedi. 'İçim geçti' dedi. Ama yaşlı kadın çok kötüydü. Güm diye bir ses geldi. Bir baktım arabanın yarısı gitmiş. Otobüste çok yolcu yoktu ama yaralılar hastaneye gitti" dedi.

"ANİDEN ÇARPTI BANA BEN DE AĞACA ÇARPIP DURABİLDİM"

Tanker şoförü Adem A. ise o anları şaşkınlık içinde anlatarak, yolda seyir halinde olduğunu birden çarpışma olduğunu ve bu nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarpıp durabildiğini söyledi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.