ugurgencer4134 @ gmail.com

Yapılan destek içten olursa makbul olur.

Yürekten haykırışlar her zaman kabul olur.

İçinde bulunduğumuz bu zor süreçte gavurun dolar savaşı devam ediyor. Ekonomik olarak bir kaosun içindeyiz.

İnandığım tek bir gerçek var sancılı bir süreçten geçiriyor olsak ta Ülke olarak Allah’ın izniyle yine kazanacağız. Bunu hep birlikte göreceğiz.

Temelin sağlam olması için dik durmak gerekiyor. Dik durmanın adı diktatörlük değildir. Özellikle altını çizmem gerekiyor. Hainlerin, kansızların, şer odaklı güçlerin karşısında her zaman dik olacaksın ki; kafalarını ezesin.

Toplumda en ufak bir sorun olduğunda mahalle arasında satış yapanlar gibi öfkeyle bağırmak neden? Beyler,bayanlar,ayılanlar,bayılanlar unutmayın, hırsla, öfkeyle yatan şaşı kalkar.

Son günlerde piyasaların tamamen alt üst durumda olduğunu hepimiz biliyor ve bizzat bu süreci yaşıyoruz. Sosyal paylaşım siteleri dolar kuru ile yatıp kalkan paylaşımlarıyla sözde desteklermiş gibi toplumu kışkırtmaya çalışanlar ile doldu taştı. Ne hikmetse herkes başımıza ekonomist oldu.

Bir olumsuzluk yaşandığında anında birileri yangına körükle giderek bu ülkeye en büyük zararı veriyorlar. Aslında en büyük zararı kendilerine veriyorlar.

Gemi battı, batıyor, su alıyor, yan yattı çamura battı gibi yorumları görünce inanın artık midem bulanıyor. Kardeşim bu gemide hepimiz varız. Geminin aynı noktasında olma şansımız elbette yok. Ancak aynı gemi içinde bir olduğumuzu kabullenmemek için ısrar edenler olsa da dalgalanan şanlı Türk bayrağı altında hepimiz aynı gemideyiz.

Bu geminin bir kaptanı, kalbinde tek sahibi olur gerisi teferruattır'. İşte içinde bulunduğumuz bu geminin tek kaptanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Seçim sürecinde doların artacağını söyleyenlere kalsaydı bu gemi yaşadığımız bu ekonomik savaşta çoktan yok olmuştuk.

Vatan sevgisi ne siyasi parti bayrağı sallamak, dene sosyal medyada yazıp yangına körükle gitmektir.

Görüşler farklı olsa da sözde birilerine şirin görünmek için yaygara yaparak toplumun huzur ayarlarıyla, sinir uçlarıyla oynamak kimseye bir şey kazandırmadı kazandırmaz. 

Allah Devletimize, Hükümetimize, Milletimize güç kuvvet versin. Bizleri Vatansız, Bayraksız, Ezansız bırakmasın.

Biz Millet olarak gezicisini, ağaççısını, tencerecisi tavacısını, şakşakçısını, yaltakçısını, 17-25 Aralık,15 Temmuz terör örgütü FETÖ kalkışmalarını gördük tankla tüfekle başaramayanlar, gavurun doları bizim peçete gördüğümüz kağıt parçasıyla kesinlikle başaramayacaklardır. Biz millet olarak birbirimize yürekten bağlıyız. Türk milletinin birlik, beraberlik ve gücü karşısında o doları rulo yapar kıçımızı sileriz. Dolar çıkarken aynı ritimle alkış yapanlar, inerken ne yapacaklar çok merak ediyorum.

Bir musibet bin nasihatten daha değerlidir. İçinde bulunduğumuz ayın sözü “Domuzdan post gavurdan dost olmaz.”

 

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, hepinize iyi bayramlar dilerim. Bayram sonrası görüşmek üzere esen kalın.