Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in Sporcuhane Projesi kapsamında hayata geçirdiği çalışmaları sürüyor. Son olarak ilçedeki 31 futbol kulübüne 273 bin TL tutarında nakdi destekte bulunuldu. Nurtepe Sosyal Tesisi’nde amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Öztekin; ‘’Sporcuhane projesiyle çocuklarımız, gençlerimiz için alanlar ve imkanlar oluşturuyoruz. Daima sporun ve sporcunun yanındayız.’’ dedi.

Kağıthane Belediyesi nakdi desteklerin yanında ayni desteklerle de sporu kalkındırmayı hedefliyor. Belediye kendisine ait Yahya Kemal, Hasbahçe, Nurtepe, Abide-i Hürriyet, Mehmet Akif Ersoy, Seyrantepe ve Sadabad sahalarını futbol kulüplerine maç ve antrenmanlarını yapabilmeleri için ücretsiz olarak tahsis etti. Kulüplerin müsabakalarına ulaşımları için araç tahsisi, başarılı kulüplere maddi destek, tüm kulüplere spor malzemesi yardımı da Kağıthane Belediyesi’nin ilçede sporun kalkınması için gerçekleştirdiği çalışmalar arasında.

Spor kulüplerini desteklemenin yanı sıra spor altyapısını da profesyonele çıkaran Kağıthane Belediyesi Nurtepe ve Hasbahçe statlarının zemin, pist ve tribünleri başta olmak üzere komple yeniledi.