4. Sultanbeyli Kitap Fuarı 29 Eylül tarihinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin önde gelen 100 yayınevinin stand açacağı fuara, 170 yazar katılacak. 160 etkinliğin düzenleneceği fuar, 7 Ekim tarihine kadar sabah 10.00, akşam 20.00’a kadar ziyaretçilere açık olacak.

Onur Yazarı Mehmet Genç

4. Sultanbeyli Kitap Fuarı’nın onur yazarı bu sene Mehmet Genç olarak belirlendi. Türkiye’nin önde gelen iktisat tarihçilerinden, “Osmanlı İmparatorluğu’nda Devlet ve Ekonomi” isimli kitabı ile birçok ödüle layık görülen Mehmet Genç, 29 Eylül Cumartesi günü saat 13:00’da açılış töreninde okurlarla buluşacak.

“Kitapla Gençlerimizi Buluşturuyoruz”

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin kitap fuarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Düzenlediğimiz fuarda yazarlarla ve kitapla gençlerimizi buluşturuyoruz. Ülkemizin en seçkin yazarları ve yayınevleri fuarımızda olacak. Tüm kitapseverleri 29 Eylül ve 7 Ekim tarihleri arasında fuara bekliyoruz” dedi.

Fuarda Yeditepe, İşaret, İz, Ketebe, Profil Kitap, Timaş, Büyük Doğu, Alfa, Beyan Yayınları, Hayat Yayınları, Dergah, Yapı Kredi ve İş Bankası gibi yayınevleri  yer alacak.