Esenler ilçe protokolü ve muhtarlar, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren adına düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren için veda yemeği düzenledi. Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen veda yemeğine; Başkan Göksu'nun yanı sıra Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, göreve yeni atanan Esenler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Bolat, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'in sosyolojik açıdan çok önemli bir ilçe olduğunu belirterek,  "Dünya metropollerinin hepsinde eğer bu tip ilçeler, doğru yaklaşımlarda bulunulmazsa o şehrin çöküntü alanlarına dönüşür. Bu New York’ta da var, Paris’te de var, başka yerlerde de var" dedi. İlk göreve başladığı yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Eğer Esenler’in şu anki sorunlarını çözmezsek, Esenler İstanbul’un çöküntü merkezi haline gelir ve suç merkezine dönüşür ama çözersek de, çok çabuk düzelir ve İstanbul’un merkezi haline gelir' dediğini hatırlatan Göksu, "Biz hamd olsun, atılan bu adımlarla gerek İstanbul emniyetimiz, gerek ilçe emniyetimiz, gerek kaymakamlığımız ve gerekse bürokrasinin diğer kurumlarıyla ahenkli çalışmalar yaparak Esenler’de çok önemli değişimlere imza attık" şeklinde konuştu. Göksu sözlerini, "Bugün burada -Cihat kardeşimize veda demeyelim- belki görüşme mesafemizin uzaması sebebiyle bir yemek vermek istedik. Biz kendisinden razıyız, Allah da O'ndan razı olsun. Yolu ve bahtı açık olsun. Esenler’de olmak şart değil biz her zaman her türlü yardım ve katkıya hazırız" cümleleriyle tamamladı.