KAĞITHANELİ SİYASİLERDEN BİRLİKTELİK MESAJI


Kağıthane’de faaliyet gösteren siyasi partilerin temsilcileri, yıllardır her bayram olduğu gibi bu bayramda bir araya gelerek birliktelik mesajı verdi.

 

Her bayram farklı bir siyasi parti başkanının ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Siyasi Parti Temsilcileri Bayramlaşma Programı’ bu bayram MHP Kağıthane İlçe Başkanlığı’nda düzenledi.

Programa Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin, MHP İlçe Başkanı Barış Çatalbaş, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halit Özgür Atak ve BBP ile Hüda-Par’dan temsilciler katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 500 bin kişilik aile olan Kağıthane’de her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, katılım gösteren herkese teşekkür etti. 24 haziran seçimlerine az bir süre kaldığını hatırlatan Başkan Kılıç, ‘’İlçemizde seçim kampanyası yürüten siyasi partilere özverileri için teşekkür ediyorum. Şu ana kadar herhangi bir aksilik yaşanmadı. Siz ilçe başkanlarımız, diğer il ve ilçelere güzel bir örnek oluşturdunuz. Yıllardır her bayram bir ve beraberiz. İlçemizde güzel bir ortam oluşturuldu. Bu vesile ile hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum’’ dedi.

Siyasi parti başkanları da, ‘’İlçemizde güzel bir tablo oluşturduğumuza inanıyoruz. Umarız bu gelenek yıllar boyu devam eder. 24 haziran seçimlerinde kazanan kim olursa olsun bu millet kazanacak. Herkes bu ülkeye hizmet yarışında’’ diye konuştu.

Siyasi parti temsilcileri konuşmaların ardından bayramlaşarak, 24 haziran seçimleri üzerine sohbet etti.