Milliyetçi Hareket Partisi eski Kadıköy İlçe Başkanı aynı zamanda İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Kenan Taşlıdağ'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bugün saat 15:00’de Pendik Emirli Köyü Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından Taşlıdağ'ın son yolculuğa uğurlanacağı açıklandı.

Sevenlerinden başsağlığı mesajları

Erzurum'un sevilen simalarından biri olan Kenan Taşlıdağ'ın vefat haberi tüm sevenlerini derinden üzdü. Kenan Taşlıdağ’ın vefat haberini alan başta MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter olmak üzere birçok seveni sosyal medya hesapları üzerinden başsağlığı mesajları yayınladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter yayımladığı başsağlığı mesajında “Kadıköy eski İlçe Başkanımız, çok değerli dava arkadaşımız, aynı zamanda İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili Kenan TAŞLIDAĞ'ın vefatından büyük bir üzüntü duydum. Merhum arkadaşımıza Allah’tan rahmet diliyor, mekânı cennet olsun diyorum. Başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Acı haber üzerine açıklama yapan İSTESOB, “İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili, esnaf camiamızın değerli ismi Kenan Taşlıdağ'ın vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kenan Taşlıdağ'a Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına ve esnaf camiamıza başsağlığı dileriz. Mekânı cennet olsun.” dedi.

Yeditepe İstanbul Gazetesi olarak Kenan Taşlıdağ'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.