ÜMRANİYESPOR ÇEYREK FİNALDE

 

Spor Toto 1. Ligde başarılı bir grafik çizen Ümraniyespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda güçlü rakibi Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Kırmızı beyazlı ekibin deplasmanda tarih yazdığı mücadeleyi Başkan Hasan Can da izledi.  

Başkan Hasan Can'ın 2004 yılında göreve gelmesiyle başlayan 15 yıllık serüvenin ardından Ümraniyespor başarı basamaklarını tek tek çıktı ve bu başarılarını Ziraat Türkiye Kupasında çeyrek finale çıkarak taçlandırdı. Ümraniyespor son 15 yıl içinde, amatör ligden süper amatör lige, daha sonra bölgesel amatör ligden, 3. lige, ardından 2. Lig’e ve en sonunda da Spor Toto 1. Lige yükseldi. 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup ederek tarihe geçen Ümraniyespor’un golünü 89. dakikada Leandrinho attı. 

Şükrü Saraçoğlu’nda oynanan Fenerbahçe-Ümraniyespor maçına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.  

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, maçın ardından oyuncuları tebrik ederek çeyrek finalde Ümraniyespor’a başarılar diledi. 

Başkan Hasan Can, Ümraniye Çarşı Metro durağında Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu, Ümraniyespor futbolcuları ve taraftarları ile bir araya gelerek kutlamalara katıldı.