*44 Ülkeyi Yönlendiren YönTime*

1999 yılında aile şirketi olarak çıktıkları yolda dünya markası haline gelen bir başarının öyküsü..

Aslen Erzurumlu olan kendisini tanıyan 7'den 70’e mütevazi kişiliğiyle gönüllere taht kuran iş insanı Ahmet Yavilioğlu şirket merkezini Erzurum'dan İstanbul’a taşıyarak kendi ailesi ile birlikte 150 kişiye daha istihdam sağlayarak YönTime ailesini büyütmüştür. Başarılı ve profesyonel mühendisler, mimarlar, grafikerler ve tasarımcıların yer aldığı aynı zamanda hukuk müşavirliğini Avukat Ümit Kumbasaroğlu'nun yürüttüğü profesyonel ekiple şirket içerisinde tam kurumsal oluşum sağlanmıştır.

Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yavilioğlu, Yönetim kurulu üyeleri Eşi Neslihan Yavilioğlu Oğlu Yiğitcan Yavilioğlu, Kızı Nazlıcan Yavilioğlu ile birlikte Türkiye ekonomisine de büyük katkıları bulunan örnek şirket konumuna gelmiştir.

Büyük ölçekli otel, hastahane, alışveriş merkezi gibi tesislerin, ana marka logo tabelalarından, ışıklı tabelalarına, yönlendirme levhalarına, bir tesiste olabilecek bütün yönlendirmeleri sağlayan anahtar teslim plan projeleriyle hem ülkemizin her iline hem de dünyanın 44 ülkesinede tedarik ve ihracat yapan dev firma haline gelmiştir.

Önce müşterinin beklentisine en kaliteli ve en özel şekilde karşılık vermek, sonra kazanç anlayışıyla yoluna devam etmektedir.

Günümüzde işletmeler hızlı bir gelişim ve değişim süreci yaşamaktadır. İşletmeleri hem içyapı hem de dış değişim ve gelişmelerin yanında, yönetim anlayışındaki değişim ve gelişmeleri de etkilemektedir. Böyle bir ortamda da işletmeler, rekabet üstünlüğü elde edebilmek, rekabet şansını arttırarak başarılı olabilmek için sektörü takip etmeli, değişen süreçlere uyum sağlamalı, yeni teknik anlayışları uygulayabilmelidir.

Ekonomi için büyük bir önem arz eden işletme yapılarını incelediğimizde; değişim içinde yer alan işletmelerin, iç ve dış etmenler ve hızlıca artmaya başlayan rekabet koşullarında söz sahibi olabilmek için gelişen bilgi ve teknoloji çağına uyum sağlaması gerekmektedir. En hızlı şekilde, en doğru adımlar atılmalıdır. Bu süreci yönetirken sağlıklı kararlar verme endişesi yaşanabilir. Ancak, doğru analizle yapılacak hamleler faaliyetlerini en verimli en alâ şekilde ortaya koymayı başaracaktır.

Aile içi kurulan işletmelerin oluşum sürecinde ülkemizdeki en güzel örneklerinden biri olan Yavilioğlu YönTime firması yaptıkları başarılı ve kaliteli işlerle sektöre kendilerini ispatlamıştır.

İşte, ülkemizde böyle bir Türk firmasının varlığını biliyor olmak, imza attığı referanslara şahit olmak haklı gurur kaynağımızdır.