AŞEVİNDE KAZANLAR KAYNAMAYA DEVAM EDİYOR


Üsküdar Belediyesi Aşevi’nde titizlikle yürütülen çalışma ile her gün binlerce aile için hazırlanan yemekleri haftanın 7 günü ekipler tarafından evlere kadar götürüp teslim etmektedir.


Üsküdar Belediyesi olarak yıllardır devam eden sıcak yemek hizmeti ile Ramazan ayı ve pandemide ara vermeden ihtiyaç sahiplerinin günlük yemek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sabahın erken saatlerinde dağıtıma başlayan Aşevi çalışanlarımız Üsküdar’da bulunan yaşlı, kimsesiz, evinde yemek pişiremeyen ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşımız için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda “Bazı kolay işler vardır, oradan gelen duayla diğer tüm zor işler oluverir! O zaman tekrar duyuralım; Üsküdar’da yaşlı, yalnız, tek başına yemek yapamayacak durumda bir ihtiyaç sahibini bilip bize iletmiyorsanız vebali sizde, bilip de gereğini yapmıyorsak bizde.” Diyerek Üsküdar Belediyesi olarak konuyla ilgili üstlendiğimiz sorumluluğu dile getirdi.