Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, önümüzdeki hafta yapılacak Formula 1 yarışları öncesinde İstanbul Parkta yenilenen pisti yerinde inceledi. 

Bakan Karaismailoğlu, hibrit otomobilin direksiyonuna geçerek pistte sürüşe çıktı. Yenilenen piste aynı zamanda Hayrettin Karaoğuz, Furkan Kızılay, Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimler de geldi. Bakanı Adil Karaismailoğlu, ünlü isimlerin elektrikli scooter ile yaptıkları yarışın başlangıcını gerçekleştirdi.

KARAİSMAİLOĞLU, "GURUR DUYUYORUZ!"

Karaismailoğlu, “10 Ekim'de buradaydık, asfalt yenileme işine başlamıştık. Başarılı bir çalışma çıkardı arkadaşlarımız. İnşallah Pazar günü ülkemize, İstanbul'a yakışan, gurur verici bir yarışmaya ev sahipliği yapmanın sorumluluğunu ve heyecanını hissediyoruz üzerimizde. Gerek İstanbul'da olsun ülkemizin her köşesinde dünyanın en önemli en özellikli dünyanın örnek aldığı, gurur verici projeleri yapmakta olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak yine İstanbul'da da çok değerli çok önemli işler yapan Bakanlığımız Formula 1 gibi dünyanın en çok ilgi gören yarışlarından bir tanesine hem ev sahipliği yapması hem de böyle bir yarışmaya katkıda bulunmaktan hepimiz gurur duyuyoruz” dedi.