Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ahşap Dostu Oyuncakçı ve Emekli Öğretmen Muzaffer Sağır’ı Ziyaret Etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ahşap Dostu Oyuncakçı ve Emekli Öğretmen Muzaffer Sağır’ı atölyesinde ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Can, misafirperverliğinden dolayı Muzaffer Sağır’a teşekkür ederek, atölyeyi gezdi ve muhteşem eserlerin yer aldığı atölyeyi çok beğendiğini söyledi. “Bu güzel eserleri inşallah Ümraniyelilerle de buluşturma arzusu içinde olacağız” diyen Başkan Hasan Can, Muzaffer Sağır’a, Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursu Hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli zemzem takımı hediye etti.

Herhangi bir eğitim almadan kendi kendini yetiştirerek usta olan, kullanılmış yada işe yaramayan ahşap parçalara yeniden hayat veren Ahşap Dostu, Oyuncakçı ve Emekli Öğretmen Muzaffer Sağır ise, Başkan Hasan Can’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak, el emeğiyle yaptığı eserlerden birini hediye etti. Ziyarette Başkan Hasan Can ve  AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ve Altınşehir Mahalle Muhtarı Dursun Ali Yıldız da bulundu.

Ziyaretin sonunda çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Hasan Can, çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.