Çekmeköy Belediyesi Ekim Meclisi 3. Birleşimi’nde, Çekmeköy Belediyesi’nin 2021 yılı bütçesi görüşüldü. Meclis Birinci Başkan Vekili Şenol Alan tarafından yönetilen birleşimde yapılan oylamada 316 milyonluk 2021 yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Ekim Meclisi 3. Birleşimi  Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı’nın sunumuyla  başladı. Başkan Yardımcısı Sırmacı; yılllar itibari ile bütçe ve gerçekleştirmeler, gider bütçesi ve gelir bütçesi gibi konularda meclisi bilgilendirdi.

Oylamadan sonra teşekkür için söz alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz sözlerine Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırılar kınayarak başladı. Başkan Poyraz, Ermenistan’ın bir terör devleti olduğunu belirterek Dağlık Karabağ’daki Ermeni işgalinin Azerbaycan’ın kararlılığıyla sona ereceğini söyledi. Başkan Poyraz konuşmasının devamında ise ; “ Bütçemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bütçemizi bundan önceki yıllarda olduğu gibi yine halkımız için en doğru şeklide kullanacağız. İlçemizin marka değerini artıracağız inşallah. Allah’a şükür Çekmeköy halkı hiçbir ayrım yapmadan, tek derdimizin Allah rızası olduğunu, vatandaşlarımızdan dua almak için çalıştığımızın, tüm samimiyetimizin farkında. İlk dönemimizde  sadece 360 olan oy farkını 12 yılda 20-30 binlere çıkardıysak demek ki bu şehre hizmet ve yatırım adına hep birlikte bir şeyler katmışız. Yoksa bu millet uzun boya, posa, kara kaşa göre oy vermiyor,” dedi.

Başkan Poyraz konuşmasının devamında bütçe görüşmelerinde hayır oyu veren CHP ‘li meclis üyelerine  tezata düşmeyin diye seslendi.  Bakın sizler burada hayır deyip büyükşehirde evet diyerek tezata düşüyorsunuz. Ben millete hizmet yolunda büyükşehirin bütçesine de evet diyeceğim. Bu şehri hep beraber kurduk hep birlikte muazzam işler yaparak yönettik ve yönetmeye devam ediyoruz. ‘Şu yapmış’ ‘bu yapmış’ diye bir şey yok sonuçta yapılanlar bu şehre yapılmış, bu şehrin insanına yapılmış.   Bütçe çalışmalarda yoğun mesai harcayan kıymetli meclis üyelerimize, Evet oyu vererek desteğini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi grubuna ve Demokrat Partili Meclis Üyemize,   müdürlerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktalı.