Çekmeköy Belediyesi’nin eğitim projeleri kapsamında başlattığı ve vatandaşlardan yoğun ilgi alan ÇEKİM (Çekmeköy İş ve Sanat Merkezi) ’de dersler devam ederken, eğitimleri tamamlanan 22 öğrenci sertifika almaya hak kazandı. Çekmeköy Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen sertifika töreninde kursiyerlere emekleri için teşekkür eden Başkan Poyraz” Meslek ve hobi kurslarımıza vatandaşlarımızın ilgisi çok büyük. Pandemi döneminde  oluşan boşluğu gidermek için kaymakamlığımız ile yine güzel ve faydalı bir projeye imza atarak Çekmeköy İş ve Sanat Merkezleri’ni açtık. Bugün de ilk mezunlarımızı verdik. Hepinize başarılar diliyorum. Sizlere fayda sağlayabildiysek ne mutlu bize,” dedi.

Sertifika törenine katılan Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak öğrencileri tebrik ederek hayat boyu başarı diledi.

ÇEKİM’de dersler ve kayıtlar devam ediyor

ÇEKİM projesinde  dil, hobi, kişisel gelişim, meslek, müzik, yaşam kursları kategorilerinde 22 farklı sınıfta devam eden eğitimler; Adnan Menderes Gençlik ve Kültür Merkezi, Hamidiye Kültür Merkezi, Merkez Mahallesi Köroğlu Parkı Merkezi, Ömerli Kültür Merkezi, Sırapınar Semt Konağı, Sultançiftliği Ek Binası, Turgut Özal Kültür Merkezi ve Yunus Emre Bilgi Evi’nde veriliyor. Kurslar hakkında bilgi almak ve  kayıt olmak isteyen vatandaşlar Seri Nokta birimlerini ziyaret edebilirler.