Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman’ı makamında nezaket ziyaretinde bulunan Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, pandemi sürecinde kaymakamlık tarafından ilçe genelinde sürdürülen faaliyet ve çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Karaman’a yönelik gerçekleştirilen ziyarette İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar’a Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem ve Ak Parti Aliağa İlçe Yönetimi eşlik etti.

Kırkpınar, Kaymakam Karaman’ı tebrik edip yeni çalışmalarda başarılar diledi

Kırkpınar tarafından gerçekleştirilen ziyarette Aliağa ile ilgili çeşitli konular masaya yatırıldı. Kırkpınar Aliağa ilçesindeki faaliyetleri yakından takip ettiğini belirterek, Kaymakam Karaman’ın ilçede yürüttüğü çalışmaları yanı sıra yaptığı hizmetlerden dolayı da tebrik etti. Ziyaret sırasında açıklama yapan Kırkpınar, İzmir Milletvekili olarak Aliağa’nın kalkındırılması noktasında yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceğini vurguladı.

Kaymakam Ömer Karaman kendisini makamında ziyaret eden Milletvekili Yaşar Kırkpınar’a yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, Kırkpınar ise kaymakamlığın ilçede sürdürdüğü çalışmalarda başarılar diledi.

Yapılan ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sonlandırıldı.