SİLTAŞYAPI Yerel Basını Ağırladı


Dev projelerde imzası bulunan inşaat sektörünün marka firmalarından Siltaşyapı yerel basın mensuplarına yönelik kahvaltılı bir tanışma ve bilgilendirme toplantısı organize etti.
Basın mensuplarını Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir  ve Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç karşılayıp ağırladılar.

Karşılıklı sohbet ve projelerle ilgili bilgi alışverişinin gerçekleştirildiği toplantıda Özdemir ; “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ve halen yürütmekte olduğumuz projelerin tamamı Pendik ilçesinin marka değerine yakışan niteliklere sahipler. Kaliteye, ince işçiliğe ve estetiğe önem veriyoruz. Daha yaşanılır mekanlar oluşturmak için tüm projelerimizde sosyal donatılar da ayrıntısı ile düşünülüyor” dedi.

Toplantıda basın mensuplarının çeşitli soruları da cevaplandı.

Siltaşyapı’nın Pendik’teki son projesi  2022 yılında inşasına başladığı  650 konut ve 24 ticari üniteden oluşan  Siltaş Panorama

SİLTAŞ PANORAMA PROJESİ HAKKINDA:
Kente değer katma hedefiyle 2011 yılından bu yana güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı, şimdi de Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Siltaş Panorama adını, önü hiç kapanmayacak panoramik deniz ve adalar manzarasından alıyor.

“Sadece bir ev değil, hayata ekstra konfor katan komple bir yaşam alanı”
Siltaş Panorama hakkında detayları paylaşan Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir,“Biz projelerimizi kendi hayatlarımızda eksik gördüğümüz ve ihtiyaç hissettiğimiz unsurları göz önüne alarak tasarlıyoruz. Keşkelerin olmadığı bir yaşam inşa etmeye odaklanıyor; özellikle insanı merkeze koyan bir anlayış benimsiyoruz.Adını, önü hiç kapanmayacak panoramik deniz manzarasından alan Siltaş Panorama projemizi de yoğun şehir rutininde hep istenen ama ikinci plana atılan yaşamı sunmak için tasarladık. Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen yerleşim alanlarından Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlanan projemizde kayıpsız alan felsefesiyle modern bir mimari, trafikten uzak, doğanın içinde huzurlu bir ortam ve eksiksiz bir sosyal yaşam deneyimi vaat ediyoruz.

23 bin metrekarelik arazi alanında yükselecek projemiz 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşuyor. Projede çeşitli büyüklük ve özellikte 650 konut ve 24 ticari ünite bulunuyor. Projemizin yüzde 65’ini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırdık. Ayrıca LifeX konseptimiz ile sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı planladık. LifeX konseptinin içerisinde proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti,geniş ekranda film ya da maç izleyebilecekleri cep sineması, klasik bir kafeterya yerine içeceklerini yudumlarken aynı zamanda kütüphaneden seçtikleri bir kitabı okuyabilecekleri bir kafe-kütüphane başta olmak üzere yaşama ekstra konfor katacak pek çok detay bulunuyor. Elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu altyapısının bulunduğu projemizde;yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu ve sauna da yer alıyor. Projemizde bulunan yürüyüş ve bisiklet parkuru, kamelya ve dinlenme alanları, spor ve oyun sahaları, süs havuzları, şelaleler ve koku bahçeleri de küçük büyük herkesin hayatını renklendirecek detaylardan.Projemizde ayrıca sedye taşınabilecek genişlikte asansörler de bulunuyor.” diye konuştu.

Çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında
Siltaş Panorama’nın kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer almasıyla da ön plana çıktığını söyleyen Murat Özdemir sözlerine şöyle devam etti: “Projemiz; metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede konumlanıyor. E -5’e 2, TEM’e 10 dakika uzaklıkta bulunan projemiz; okul, market, AVM, kuaför, hastane gibi önemli noktalara yakınlığıyla da yaşam standartlarını yükseltiyor.”

Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesi
Siltaş Panorama projesinin Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olduğuna dikkat çeken Murat Özdemir sözlerini şöyle tamamladı: “Bu projenin bizim için anlamı çok büyük evet ama aynı zamanda İstanbul için de anlamı çok büyük. Çünkü Siltaş Panorama sunduğu tüm üst düzey özelliklerin yanı sıra aynı zamanda bir kentsel dönüşüm projesi. Türkiye bildiğiniz gibi bir deprem bölgesi. Ülkemizin yüzölçümünün yüzde 92’si, nüfusunun yüzde 95’ine yazık ki deprem kuşağında bulunuyor.Olası bir deprem anında can ve mal güvenliğini sağlamak için binaların depreme karşı güvenli durumda bulunması hayati önem taşıyor. Kentsel dönüşümün bu anlamda en önemli gücümüz olduğu düşüncesiyle Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor olmaktan dolayı gururluyuz.”

Siltaş Yapı Hakkında
Temel yapı taşları tecrübe, güven ve kalite olan Siltaş Yapı, iş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında 2011 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. İnsan odaklı ve kente değer katan yapılar inşa eden Siltaş Yapı, bugüne kadar ağırlıklı olarak Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezleri, Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park,Siltaş Flora Park ve Siltaş Marina gibi çok sayıda yeni nesil konut projelerini hayata geçirdi.

siltasyapi.com.tr                                                                              

siltaspanorama.com

Siltaş Yapı Sosyal Medya Hesapları:                                   

linkedin.com/company/siltasyapi

facebook.com/siltasyapi

instagram.com/siltasyapi/

twitter.com/siltasyapi