YALÇIN BAŞKAN SEÇİME HAZIR


Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Teşkilatı yerel basın ile bir araya geldi. Kahvaltı programında ilk sözü Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak aldı. Seçim süreci ve Pendik hakkında bilgiler veren Çolak, MHP'nin Pendik'in en kalabalık mahallelerinde kalıcı bölge merkezleri, diğer tüm mahallelerde seçim süresince görev yapacak temsilcilikleri açtıklarnı söyledi. Cumhur ittifakının seçimlerden başarıyla çıkacağını bu süreçte yerel basınında çok önemli olduğunu söyledi.
Toplantı katılımcıların kendini tanıtması ile devam etti. Katılımcılar Mhp Pendik İlçe Yöneticileri; Kemal Piriğlu, Recep Palut, Kadir Arpacıoğlu, Rasim Terzioğlu, Fatih Doğru ile birlikte Pendik Mhp İlçe Meclis Üyesi, Tevfik Kılıç ve Muammer Gül

Ülkü Ocakları Pendik Başkanı Mustafa Güleç ve yönetici Umut Salih Aktaş kendilerini tanıttılar. Ardından yerel basın kendini ilçe yöneticilerine tanıttı.

ÇOLAK:"SEÇİME HAZIRIZ"
Gazeteciler ile seçim üzerine soru cevap halinde bir sohbet gerçekleştirdi. Yalçın Çolak: "1 ay önce 1440 sandik için kurulumuz belirlendi. Bölge teşkilatları ve seçim koordinasyon merkezleri planlandı. Teşkilattaki eksiklikler tamamlandı." Dedi. Çolak milletin menfaati için Genel Merkezimin uyguladığı politikaları yerelde sürdürüyoruz." dedi.

Kahvaltı programının ardından MHP Pendik İlçe Teşkilatına geçen Pendik MHP İlçe Başkanı Yalçın Çolak ve gazeteciler dostane ortamda bir sohbet gerçekleştirdiler.

PENDİK'TE HEDEFİMİZ 100BİN OY
Mhp İlçe Başkanı Yalçın Çolak, MHP adına İstanbul 1. Bölge için koordinasyon merkezi olarak Maltepe'nin belirlendiğini ve seçimin ordan yöneticileğini anlattı. Üyeliklerle ilgili çadırlar ve tanıtım faaliyetleri yapıldığını mahallelerde üye yapma çalışmalarının sürdüğünü belirtti. MHP'nin Pendik'te oy oranlarını 100bine çıkarma hedefleri olduğunu halkın bu konuda teveccüh gösterdiğini söyledi.

Toplantı MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak ve gazeteciler karşılıklı sohbeti ile sona erdi.