Ülkenin dört bir yanında bugün itibari ile başlayan yüz yüze eğitim döneminin ikinci kademesi kapsamında öğrenciler uyarılar yapıldıktan sonra sınıflara alındı. Okullarda yüz yüze eğitim, seyreltilmiş uygulamalarla 2, 3, 4. Sınıflar ile ortaokul 8. Sınıflar ve lisede 12. sınıflar eğitim ve öğretime başladı.

Çocuklarını okula getiren veliler okul bahçelerine girmesine izin verilmezken, öğrencilere sınıflara girmeden önce korona virüs tedbirlerine uymaları konusunda uyarılar yapıldı. Bu kapsamda Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’de öğrencilerin okullarla olan hasretinin geride kalacağı günleri temenni ederken, ikinci kademe olarak başlatılan sınıflarda eğitim gören tüm öğrencilere zihin açıklığı dileklerinde bulundu.

Öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Keskin, “Yüz yüze eğitime başlayan sınıflardaki öğrencilerimize hayırlı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Maske, mesafe ve temizlik kurallarının okullarımızda da başarı getireceğine inanıyor, tüm öğrencilerimize zihin açıklığı dileklerimi iletiyorum.” dedi.