DAHA ETKİN HİZMET İÇİN CİMER EĞİTİMİ

CİMER İstanbul Genel Koordinatörü Kürşad Öner, Esenler Belediyesi başkan yardımcıları, müdür ve personeline daha etkin hizmet için eğitim verdi.

İstanbul Valiliği Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) İstanbul Genel Koordinatörü Kürşad Öner tarafından CİMER cevap onay yetkisi, koordinatör ve kullanıcı olarak görevlendirilen personele eğitim verdi.

Belediye Başkanlığı Hizmet Binası'nda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eğitim programında, belediyede görev yapan kullanıcı memurlara, cevap onaycı başkan yardımcılarına ve müdürlere CİMER sisteminin işleyişi, kullanımı, sistemde yaşanan aksaklıkların giderilmesi konularında eğitim verdi.

 

Eğitimde ayrıca, 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu, 4982 sayılı Bilgi Edinme Kanunu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile vatandaş başvurularına ilişkin Cumhurbaşkanlığı'nın 11 Ekim 2018 tarih ve 2018/13 sayılı Genelgesi, hakkında CİMER koordinatör ve kullanıcıları detaylı bir şekilde değerlendirildi. Toplantı, görüş alışverişleri ve soru ve cevapların değerlendirilmesiyle sona erdi.