KAĞITHANE'DE KIŞ GELSE DE YÜZLER GÜLÜYOR

Sosyal belediyecilik alanında çalışmalarıyla ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Kağıthane Belediyesi, kış aylarına girdiğimiz şu günlerde binlerce vatandaşın yüzünü güldürdü. Kağıthane Belediyesi 3 binden fazla vatandaşın kışlık kıyafet, kırtasiye, ayakkabı ve çocukların oyuncak ihtiyacını karşıladı.

Kağıthane Belediyesi'nin Sosyal Mağaza adını verdiği hizmet merkezinde her yaştan vatandaş için kıyafet, ayakkabı, oyuncak, kırtasiye ürünleri ve kitap bulunuyor. Vatandaşlar Sosyal Mağaza' ya gelerek kendi beğendikleri ürünleri hiçbir ücret ödemeksizin alabiliyor. Sosyal Mağaza' da daha önce hiç kullanılmamış orijinal ürünler bulunuyor.

Sosyal Mağaza son olarak yaşları 7 ile 10 arasında değişen 20'ye yakın öğrenciyi ağırladı. Öğrenciler düzenlenen programda kendi bedenlerine uygun beğendikleri kıyafet ve ayakkabıları aldı. Erkek öğrencilere kumandalı araba, kız öğrencilereyse oyuncak bebeklerin hediye edildiği programda ayrıca her öğrenciye okuma kitabı da verildi.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; ‘’ Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespitini yaparak gerekli yardımlarımızı ulaştırdık. Yanı sıra ailelerimize kışlık yakacak yardımlarında da bulunduk. Sosyal belediyecilik anlamında her kesimden vatandaşımızın iyi gününde de kötü gününde de yanındayız ve olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.