Meclis Başkanı Binali Yıldırım Sultanbeyli'de 

Meclis Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Sultanbeyli'de ziyaretlerde bulundu.
Yıldırım Sultanbeyli'de vatandaşlarla buluştu. Çeşme Taksi Durağını ziyaret eden Yıldırım’ı yoğun kalabalık karşıladı. Durakta taksici esnafıyla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Binali Yıldırım, daha sonra taksi durağı çevresinde vatandaşlarla sohbet etti. Çevre esnafı da ziyaret eden Binali Yıldırım’ın ziyaretinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de hazır bulundu. 

“Sultanbeyli AK Kaledir”

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Meclis Başkanımız ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım’ın ilçemizi ziyaretleri bizleri mutlu etti. Esnafımızla buluştu. Görüldüğü gibi Sultanbeyli Sayın Meclis Başkanımızı şimdiden bağrına bastı. İlçe sakinlerimize gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Sultanbeyli her dönemde olduğu gibi bu dönemde de inşallah en yüksek oranla İstanbul’da AK Parti’nin kalesi olmaya devam edecektir. Bugün karşılaştığımız tablo bunun somut örneğiydi.” şeklinde konuştu.