Tuzla’da eğitime destek amaçlı yürüttüğü tüm projelerde başarı elde eden ve ilçeyi eğitimde zirveye taşıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu öğretmenler günü dolayısıyla anlamlı bir ziyarette bulundu. 24 Kasım Öğretmenler Günü programları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Şube Müdürü Adnan Sarıyıldız ve öğretmen heyeti eşliğinde Tuzla Kaymakamı Ali Akça'ya makamında ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Akça’ya eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür maiyetinde çiçek takdim edildi.

Kaymakam Akça ise bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, Müdür Volkan Pullu, Sarıyıldız ve öğretmenlere gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Müdür Volkan Pullu’nun öğretmenler günü kutlandı

Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki okul yönetimleri tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu ziyaret edildi.

Tuzla'da eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Tapduk Emre İlkokulu, Barbaros İlkokulu ve Özel Okan Koleji yönetici ve öğretmenleri tarafından makamında ziyaret edilen Müdür Volkan Pullu’nun öğretmenler günü tebrik edilerek, kutlandı.