Pasinler'de Başarının Mutluluğu

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya ile eğitime ve öğrencilere yönelik bir çalışma başlattı. İlçenin en başarılı 25 öğrencisine İstanbul Gezisi düzenlendi. Gençlerin eğitimine destek vermek ve başarılarını ödüllendirmek için gezi programı düzenleyen başkan Ahmet Dölekli, ilçe genelinde tüm okulların başarılı olabilmeleri için ilk 25. sıraya giren öğrenciler ile her sene geleneksel olarak İstanbul Gezisi düzenleyeceklerini söyledi.

Öğrencilere İstanbul’da ev sahipliği yapacak olan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve İstanbul Gazeteciler Platformu Başkanı Saki Akyüz’ün 3 gün sürecek olan gezi kapsamında Darıca Hayvanat Bahçesi, Darıca Sahil ve Millet Bahçesi, Darıca Belediye Başkanı ziyaret, Belediye Sosyal Tesisler gezisine, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bizzat katılarak gelen öğrencilere çeşitli hediyeler taktim ederek öğrencileri uğurladı.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın katkılarıyla Tuzla Şelale Park, Tuzla Gençlik Kampı, Tuzla Bilgi Evi,  Tuzla Marina,  Tuzla Akvaryum,  Ayyıldız Sosyal Tesisleri  Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katkılarıyla Sultanbeyli Gölet Tesisleri,  Aydos Sosyal Tesisleri, Eyüp Sultan Cami, Sultanahmet, Süleymaniye,  Galata Kulesi,  Eminönü,  Üsküdar Kız Kulesi, Nakkaştepe Millet Bahçesi, Çamlıca Yeni Cami ve Boğaz Turu ile İstanbul’un tüm güzelliklerini gören öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İstanbul Gazeteciler Platformu Başkanı Saki Akyüz’ün birlikte düzenledikleri etkinliğin her yıl geleneksel hale getireceklerini dile getirdiler.