İlk İftarda Gazi Ve Şehit Yakınlarıyla bululuşan Ahmet Cin Her gün hakıyla birlikte iftar sofralarında..


Pendik Belediyesi, Ramazan ayının ilk iftarında gazi ve şehit ailelerini aynı sofrada buluşturdu. Davetlilerle birlikte orucunu açan Belediye Başkanı Ahmet Cin: “İlk iftar programında sizlerle beraber olarak sizlerin hayır dualarıyla Ramazan’a girelim istedik.” dedi.

Pendik Belediyesi, Ramazan ayının ilk iftarında gazi ve şehit ailelerini aynı sofrada buluşturdu. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde düzenlenen iftar programına Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Garnizon Komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Ahmet Cin, ailelerin sofralarını tek tek gezerek sohbet etti, Ramazan-ı Şerif’inin hayırlı olmasını diledi.

İnşallah, bayramın sevincini ve mutluluğunu hep beraber yaşarız

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin iftar programında devetlilere konuştu. Ramazan ayının hayırlı geçmesini dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Ahmet Cin: “İlk iftar programında sizlerle beraber olarak sizlerin hayır dualarıyla Ramazan’a girelim istedik. Katılım gösterdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah, Ramazan ayını layıkıyla idrak ederek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramına ulaşıp bayramın sevincini ve mutluluğunu hep beraber yaşarız.” dedi.

“Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz”

Konuşmasına devam eden Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Her zaman olduğu gibi her türlü konuda sizlere destek olmaya ve sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Bundan sonra daha çok bir araya geleceğiz. Bu vatan toprakları uğruna can veren şehitlerimizin makamlarının yüce olmasını diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.